Gezelligheid 2015

Locatie

Bad-Rain

Het prachtige badhuis uit 1913 is omgetoverd tot een culturele ruimte. Literatuur, dans, beeldende kunst, muziek en media komen er aan bod – wat nu het Badhuistheater heet, biedt veel kunstvormen een warm bad.

Het Badhuistheater biedt jonge en oude makers een podium voor verdere ontplooiing. Daarnaast initiëreert het Badhuistheater zelf kunstprojecten en faciliteert het kunstprojecten voor andere partijen. Het Badhuistheater is altijd op zoek naar nieuwe manieren van samenwerken om moderne kunst het daglicht te laten zien. Als theater heeft het regionale, nationale en internationale producties van de meest uiteenlopende gezelschappen op zijn naam staan.

Neem een kijkje in hun video archief voor een goede indruk.

Gerangschikt onder Featured · Getagged met

Stuur ons een bericht

*/ ?>